Kezdőlap
Rólunk
Programjaink
Letöltések
Kapcsolat

TávsegítségTávsegítség

Teamviewer 6.x

Programfrissítés 2019.02.14
KIMUTATÁSOK:

Pénzügyi kimutatások/Egyenlegközlő kérhető könyvelési időintervallumra történő szűréssel is.

Raktárkészlet/Raktárkészlet/Beszerzett termékek tételes kimutatása/Termékek szerinti tételes kimutatás teljesítési idő sorrend listán megjelenítésre kerül a beérkezett számla száma és teljesítési ideje is.

Raktárkészlet/Beszerzett termékek tételes kimutatásán cikkszám szerinti szűrési lehetőség.

Szállítólevelek/Szállítólevelek listája kimutatás kérhető üzletkötőnkénti csoportosítással.

Díjbekérők/Árajánlatok listája kimutatáson új szűrési lehetőség állapot alapján: „Kiadási bizonylatra átvezetett árajánlatok”.

Értékesítés/Újház árbekérő néven új funkció került a programba. Az excel fájlt kiválasztva kell beparaméterezni a beolvasót. Értelemszerűen meg kell adni a legördülő menüből választva kell beállítani az UH cikkszám oszlopát, megnevezését, az eladott mennyiség oszlopát, az eladás össz. nettó érték oszlopát, valamint az ártípusokat. A „Gyűjtés és feltöltés” gombra kattintva a program az alsó táblázatos részben megjeleníti az adatokat. A jobb oldali panelen azokat a termékeket sorolja fel, amelyek hiányoznak a terméktörzsből. Ezeket a termékeket ki is lehet nyomtatni, hogy a terméktörzsben be lehessen pótolni a paramétereket.

TÖRZSADATOK:

Termékek, szolgáltatások/Karbantartás menüpontban megadhatók az Újházas termékekhez tartozó cikkszámok, mennyiségi egység, illetve a váltószám.

Termékek, szolgáltatások/Beszállító árainak listája néven új kimutatás kérhető a programból a beszállítók egyedi beszerzési árairól. A listán megjelenítésre kerül a cikkszám, a partner cikkszáma, a partner megnevezése, az érvényesség kezdete és vége, az egységár, a kedvezményes ár és az egyedi ár. A kimutatás csak azon felhasználóknak elérhető, akiknek van joga a „Beszerzési árak megtekintése”-hez.

Partnerek (vevők, szállítók, üzletkötők)/Karbantartás/2. Pénzügyi adatok lapfülön megadható a bank neve.

TECHNIKAI MŰVELETEK:

Felhasználók és jogaik/Jogok/Kimutatások menüpontba új jogosultság került: „Újház árbekérő kezelése”.

JAVÍTÁSOK:

                - Vevői korosított vevőszámla kimutatás

                - Beérkezett számláról kézi pénztárbizonylat generálása 12 karaktert meghaladó számlaszámok

 esetén

« vissza