logo logo

2023-02-15

RAKTÁRI KARTON

A funkció rövid leírása

Egy adott termék, adott raktári mozgását kérheti le tetszőleges időintervallumon belül. 


Használati feltételek

"Raktári karton" készítése jogosultság megléte.


Használata

A termék és a raktár kiválasztása kötelező a lista lekéréséhez. Legördülő mező segítségével választható ki a termék és a raktár is. Ha elkezdi gépelni a termék nevét, akkor a program intelligens keresője megjeleníti azokat a termékeket, amelyeknek nevében a leütött karakterlánc előfordul, így megkönnyítve a termék kiválasztását. Ugyanígy választható raktár is, amennyiben több raktárat kezel.

Az időintervallum megadása a már ismertek szerint történik: A lenyíló mezőben megjelenő naptár segítségével, begépelve a helyes dátumot, illetve a dátum mezőkön jobb egérgombot nyomva megjelenő helyi menü segítségével. A választható „Ekkortól” dátumopciók: mai nap, ennek a hétnek az első napja, előző hét első napja, ennek a hónapnak az első napja, előző hónap első napja, ennek az évnek az első napja, előző év első napja. A választható „Eddig” dátumopciók: mai nap, ennek a hétnek az utolsó napja, előző hét utolsó napja, előző hónap utolsó napja, előző hónap első napja, előző év utolsó napja. 

A „Lekérdezés” gombra kattintva a beállított feltételeknek megfelelően gyűjti le a program az adatokat, melyet az alsó gombsávban található nyomtató ikonra kattintva listázhat ki. A listán megjelenik: a dátum, a bizonylatszám, a forrásbizonylat, a mozgásnem, a partner neve, a bevétel, a kiadás, az egyenleg. A kimutatás végén a bevétel, a kiadás és az egyenleg összesítésre kerül.




 középső nyomtató ikonra kattintva a leszűrt táblázatot lehet nyomtatni.

A bal szélső gombbal pedig excelbe exportálhatjuk a megjelenített táblázatunkat.